Featured Post

Harga Petrol dan Gula akan naik bermula esok..

Nampaknya harga gula dan petrol naik lagi bermula esok.. Petrol RON95 dan Diesel naik 5 sen seliter Gula naik 25 sen Boleh baca dengan klik kat bawah ni.. http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Gulanaik25sen_dieseldanpetrol5sen_gasLPG10senmulaiesok/Article Share ...

Read More

Perkembangan Terkini (Beli Borong Pakaian Vietnam dgn Harga tak masuk akal!!!)

Posted by ~zam~ | Posted in Bisnes, Glory Collection | Posted on 13-12-2011

2

 

Salam semua

Dah lama aku tak update blog ni. Sibuk dengan pencarian stok2 untuk kedai yang akan aku buka bulan Jan 2012 nanti. Alhamdulillah kedai online masih berjalan cuma baru nak start buat promosi besar-besaran. Ari tu buat online sepenuhnya, kos overhead takde. sekarang bila nak buka kedai, kene la betul2 berniaga. hahahaa.. Semua kos kene diambil kira. Yer kita berusaha dan insya-ALLAH akan berjaya. Janji kita berniaga dengan ikhlas.. kan kan kan :)

Dalam dua bulan mencari stok, Alhamdulillah last 2 week dapat deal yang baik dari Vietnam. Aku dapat beli direct daripada kilang kat sana. Selama ni stok yang ada hanya beli dengan pemborong daripada China. Campur Tolak dgn shipping dan tax, harga still murah tapi margin tak tinggi. Alhamdulillah bila dapat deal dgn kilang di Vietnam, boleh la aku share dengan semua utk sama2 dpt harga murah. Margin tinggi sikit dprd ambil dengan China tapi aku still jual harga yang sangat berpatutan. TAK PERCAYA?? Korang kalau nk beli, boleh survey harga yang aku jual dengan harga kt kedai lain. Kalau boleh check sekali harga pemborong kat kawasan korang. pastu bandingkan dengan harga GloryCollection. Barulah korang dikira sebagai pembeli bijak.. hehehehe

Apa yg aku buat, beli banyak drpd kilang. Sape2 nak tumpang order, boleh la tumpang sekali. Dapat harga yang sangat baik. Yang paliinggg best, korang boleh Mix Baju dan Mix Saiz. Mana ada kedai boleh buat macam ni. So, cepatlah rebut peluang ni. Tak tahu berapa lama kilang boleh bagi offer mcm ni. Tu yg bila dpt je offer ni, aku terus cepat2 keluarkan product. Kilang dah mula menjahit tempahan aku. Tu yang kene cepat. Tinggal2 hari je lagi. CEPAT SEBELUM TERLAMBAT :)

Sekarang, aku dah nampak minat aku kat mana. Of course PROPERTY & BERNIAGA. Doakan aku berjaya yer. Boleh la tengok web blogspot aku http://borongsaigon.blogspot.com/ atau http://www.facebook.com/GloryCollection

Related Posts with Thumbnails

Comments (2)

salam klu y nk order dari kilang jgk mcm mana…s nk cr brg tok bukak butik kt kdah.hop awk dpt bantu sy.tq

kalau nak, boleh beli borong dgn saya. Ramai peniaga beli borong dan sy pos menggunakan pos biasa :) min pembelian 10 pasang. boleh beli online di http://www.facebook.com/glorycollection

Write a comment

CommentLuv badge